The End

Nu ar det alltsa dax att flyga hem. Vi ar ledsna over att ni inte far se bilder pa det vi sett och gjort under den senaste tiden men vi har ingen USB sladd som fungerar. Nu ska vi ata en sista maltid i Bangkok, slanga lite fardiganvanda backpackerklader (urk) och sova en sista natt, pa ett sunkigt vardshus, i asien pa ett bra tag?!

Det finns vissa saker som vi kanner att det ar god tid att vi avslojar for er:
1. Vi har sett 5 sasonger av X-Files (Arkiv X) under resans gang.
2. Andreas har fatt lite att ta i.
3. Anna har ocksa fatt lite att ta i.
4. Andreas har krachat med moppe i Vietnam, fick bota 50kr for skadorna pa fordonet :P

Vi ses snart vanner och familj!

The End.
 

Strandtennis

Nu befinner vi oss pa Ko Chang. 5 timmar med buss fran Bangkok och 45 minuter med bat fran fastlandet. Vi gor inte sa mycket om dagarna vilket ar skont. Sa har ser en dag ut for Andreas och Anna pa stranden Lonley Beach:

Vaknar kl 10 till musik som strommar ut ur hogtalare pa hogsta volym. Han som valjer musiken ar en langharig fransman och musiken kan kategoriseras som varldsmusik.
Klockan 10.30 ater vi frukost som bestar antingen av frukt, agg, tonfiskmacka eller vita bonor i tomatsas tillsammans med en kopp snabbkaffe.
Efter frukosten ligger vi och degar pa stranden iforda ett skydd av spf 25 pa hela kroppen.
Bada i havet varvas med boklasning, kortspel och strandtennis.
Vi ater lunch och dricker young cocunut (GOTT!)
Vi snorklar lite och spelar annu mer strandtennis
Sen tittar vi pa solnedgangen som ar OTROLIGT VACKER!

Vi blir kvar pa Ko Chang eller i narheten av denna o tills vi aker hem. Vi ska forsoka ladda upp bilder nar vi har mojlighet!
Nu ar det bara en vecka kvar innan det bar av hemmat. Det kanns bra!

Surprise!!!

Idag tog vi flyg tillbaka till Bangkok, Thailand!
Planer pa att kaka middag med Johan Ostling ikvall har gjorts upp och imorgon dra vi till Koh Chang.

K.L. 2


Fiskarna ater upp den doda huden.KL TowerFran KL Tower observation deckPetronas Twin Towers

Kuala Lumpur, Malaysia

I forrgar natt anlande vi med buss i den gigantiska "Klangdalen" (dar Kuala Lumpur och dess forstader ar belagna). Vi mottes av ljuset fran Petronas dubbeltorn (451.9 m) och KL Tower (421 m) bland otaliga andra skyskrapor.
Bussresan hit var forresten en riktig angenam upplevelse. I riktigt stora fotoljer till saten for vi genom malaysias otroligt grona, tropiska landskap pa vagar som faktiskt ar snappet battre an hemma.

Gardagen gick i islams tecken. Forrutom att orientera oss lite i staden med hjalp av fotter och "monorail" (motsvarigheten till bangkoks "skytrain"), at vi varan forsta halalslaktade BigMac, besokte nationalmosken och varldens storsta inhangnade fagelpark. Dagen avslutades med sushi till minne av det imperialistiska Japans ockupation av landet under 2:a varldskriget. Lite skruvat men anda.

Idag ska vi ga pa varldens storsta inomhusnojesfalt och och aka upp in KL Tower, vilket faktiskt ar hogre an Petronas pa grund av att det ar byggt pa en kulle.
Halal McDonaldsDrogade fotograferingsvanliga faglar

Phi Phi

Nyarsfirande pa Stora Halla Gard gar forstas inte att gemfora med nagot annat nyar pa denna planet. Men.
Det var faktiskt skont att inte frysa hacken av sig.

Vi anlande pa Koh Phi Phi Don vid tretiden pa nyarsaftons eftermiddagen. Man kan saga att vi inte var ensama om planerna pa att fira nyaret just har. Det var helt enklet omojligt att fa tag pa boende om man inte var beredd att punga upp for en lyxsvit det vill saga. Vi var till och med pa vag att gora en "home stay" hos tre alkoholiserade thailandska ungkarlar innan vi som tur var stotte ihop med en gammal van till Anna, vid namn Kim. Hon ar dykinstruktor och jobbar och lever har pa on.
Vi fick overnatta i hennes bungalow tillsamans med hennes storasyster som ocksa var har over nyar.
Det blev en helkvall med Kims dykargang, kusiner och annat. Kvallen bjod bland annat pa thailandskt hardrockscoverband (stora i thailand), Fyrverkeri och massor av ballonglyktor till minne av tsunamioffren.

Har pa Phi Phi stannar vi till vi ar tvingade att sticka till Malaysia den 5:e. Vi aker till Kuala Lumpur och stannar i tre dagar, eventuellt nagon utflykt vem vet?

Bilderna har nedan ar fran: Koh Payam, Similian Islands och Phi Phi. Vi vill varna for ett par nyarsfirande svenskar som kan vacka anstot hos kansliga surfare.

Gemfor med bilden fran forra inlagget. Den var fran google. NyarsfirareTsunami-minnesballong

Strul med blogg.se har forsenat dethar inlagget :(

RSS 2.0