Beach life

Bussresan fran Dalat hit till Nha Trang var nagot utover det vanliga. Tva viktiga faktorer var busschaffisen och utsikten. Vi kan borja att beratta lite om chaffisen och hans dad.

Det marktes pa en gang att nagonting inte var som det skulle nar vi lamnade busstationen i Dalat, SAKTA OCH FORSIKTIGT! Antingen var han val ny pa jobbet eller som vi upptackte senare, inte helt nykter. Problemen borjade med att han korde in pa en vag som annu var under konstruktion. Han fick lov att vanda bussen och kora tillbaka. Efter att ha vant pa bussen annu en gang siktade han en aning fel nar han skulle kora in pa den ratta vagen. Vi fastnade och fick ta hjalp av en av de tio lastbilar som stog och vantade da bussen blockerade bada fardriktningarna. VIDEO KOMMER PA DETTA. Det kanndes inte helt tryggt att kora pa smala bergsvagar med stup precis intill vagkanten efter denna upplevelse. Men det var vackert!

Har pa beachen har det inte blivit nagot vidare beach life. Regn, regn och regn har dominerat prognaserna och verkar gora det sa langt man kan se framat ocksa. Men ett dopp, hittills, har det anda blivit. Forutom biljard som ar den mest forekommade aktiviteten, ser det ut som fiske, snorkling och lerbad star pa agendan for de kommande dagarna.

Vi foljer med spanning utvacklingen i Hanoi och norra Vietnam dar vi hoppas att vattnet har runnit undan inom ett par veckor da vi forvantas anlanda.

Andreas vill att mor, far och andra "narmast sorjande" ska skicka mejl till honom pa [email protected] 

Erik fotograferar det dramatiska landskapet bestaende av djupa raviner och hoga toppar Utsikten fran balkongenStrandpromenaden i Nha Trang ar utsmyckad med utsokta propagandaskyltarMulet hav Sysselsattningen i ett regnigt Vietnam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0