shopping

Idag har vi utforskat Bankoks affarer. Det finns allt fran fiskgodis (typ friterad fisk) till dyra markesvaskor. Vi besokte det stora shoppingcentrer MBK dar Andreas kopte en klocka, tshirt(se nedan) och fodral till Ipod. Anna kopte en fickkniv. Sen hangde vi lite i de finare affarerna som salde klader. Dar kopte Anna sin fina tshirt. Vi kakade pa noodlehouse och kopte sedan "thaigodis" (bild kommer nan annan dag pa det. Sen tog vi Sky Train och hoppade av vid stationen Victory Monument. Ett monument fanns pa platsen men vi vet inte riktigt varfor det har uppforts. Vet ni? Annars tar vi reda pa det. Vi har aven fixat visum till Kambodja, vi drar pa sondag tankte vi. Visum till Vietnam fixar vi Phom Phen. Vi har bara atit grymt god mat sedan vi kom hit. Allt kanns fint och trafiken flyter pa bra har utanfor internet cafet. Dom kor snabbt men bra tycker vi. Nu ska vi ta en ol och sen titta pa film. Imorgon kanske vi drar till nan park for att motionera.

Ta hand om er!
Anna och Andreas

Har har ni ett recept pa en klassisk thairatt, Pad Thai, :  http://www.tasteline.com/recept/pad_thai_-_thailandska_stekta_nudlar varfor inte gora denna ratt till middag och tanka pa oss...

PS: Om ni haller muspekaren pa bilderna sa kan ni lasa bildtext! DS



Det enorma piratkopcentrumet MBK dar det shoppades bland annat klockor, t-shirts, ipodtillbefor och fickknivar.  
 

Vi tog sky train helt slumpmassigt och hamnade har. Vilken seger som monumentet ar uppkallat efter har vi inte riktigt kommit underfund med.
Dena frisyr i nagot varierande langder finner du pa ungefar varannan thaikille den nast popularaste ar helt klart den tidlosa klassikern Apu-frillan
Nyinhadlade fynd

Kommentarer
Postat av: Hanna och Eric

Käre vänner. Vi har just avnjutit en fin hjortstroganoff och tar nu ett glas rödvin. Idag har vi krattat löv, tvättat och tittat på Idol. Svensson Svensson.



Ni verkar ha det jätte bra, vi följer er.

2008-10-24 @ 20:28:45
Postat av: Elin

Fiiin tisha! :)

Så kul att läsa djungelboken, fortsätt blogga!! Min enda glädje i livet att att avundas de utomlandsvarande människorna.

Puss på er!

2008-10-24 @ 21:57:08
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: Majken Jakobsson

Hej!

Jag blir lite avunsjuk på er och längtar tillbaka till Bankok som är en häftig stad. Hoppas ni får en fortsatt härliga upplevelser. Var rädd om er.

Kram Majken

2008-10-30 @ 22:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0