texas hold'em

Andra dagen i Phnom Penh ar snart over. Klockan narmar sig 22.00 har och nyligen inladdes kvallens texas hold'em runda. Insatsen ar 1$ och Andreas ar med och spelar. Om han vinner far han hela 7$ i planboken. Vi bor pa ett hostel vid namn Top Banana. Ett helskont stalle med schysst personal och skona manniskor som bor har, vissa stannar langre an andra da de jobbar som volontarer pa skolor bland annat. Igar spelade vi biljard med en irlandare som jobbar som engelskalarare har och en khmer vid namn Jack. Den sistnamnda visade sig vara en mastare pa detta spel, vi andra var milt sagt underlagsna.

Idag har vi hunnit med National musem som inte alls var nagot att hanga i julgranen da det mest inneholl 1000 statyetter av olika gudar liknande de vi sett i Siem Reap i de olika templen. 3$ fattigare efter det besoket akte vi till S21 museum vilket var mycket mer prisvart (2$) och intressant. Det var jobbigt att ga omkring pa detta f.d tortyrfangelse som var en skola innan de roda khmererna med Pol Pot i ledningen tog makten i Kambodja. Man fick se tortyrredskap, bilder pa de som spenderat sina sista dagar har, cellerna de satt i m.m. Det ar svart att finna ord nar man gar omkring och ser allt detta. Vi har valt att skippa Killing Fields och Shooting Range. Vi tror det finns betydligt battre saker att spendera sina pengar pa. Idag hamtade vi aven vara vietnamvisum vilket inte alls var speciellt kul da vi upptackte att visumet galler f.om 30/10 t.o.m 30/11 trots att vi hade bett om visum f.o.m 2/11 t.o.m 2/12.. Det betyder att vi lamnar Phnom Penh och Kambodja imorgon fast vi garna hade stannat har nagon dag till da det ar himla trevligt har! Sa imorgon 6.30 am avgar bussen som ska ta oss till Ho Chi Minh City! Vi laddar upp bilder nar vi far tillgang till dator och ett nagolunda bra internet.. Det gar namligen vaaaaldigt segt nar man surfar har.

Karlek/
Anna och Andreas

Kommentarer
Postat av: Lilly o K-G

Vad spännande! Trevligt att läsa!

Råd: Akta baken vid snabba djungelbesök!

2008-10-30 @ 16:15:01
Postat av: Elin

spännande grejer! :D

2008-10-30 @ 16:36:22
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: Hanna och Eric

ÅÅÅH. Vi saknar er nu. Det är ju sovaifjällstuge tider!



Vi har inte ås mycket snö men det är vitt och mysigt ute. Diag har vi varit på hundpromenad på fjället och igår var hos bögarna i klövsjö och köpte ost. Ni verkar ha det heltrevligt. Vi håller själva på att planera en resa till våren. PUSSPUSS

Eric och Hanna

2008-10-30 @ 16:58:37
Postat av: Michelingubben

Hej!

Såg ett intressant program på Tv2 härom dagen. Kanske ni kan fundera på er resrutt lite grann? Eller ta på er flytväst och dricka CubaCola istället... Ni vet väl att skinka och tomat är mycket nyttigare på oizzan, än en vegetarisk.





2008-10-30 @ 22:59:14
URL: http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1294214
Postat av: Lallarvsfansen

Hej!

Tittade på Michelingubbens TV2-program.... och nu har vi inte hört(= sett/läst)av er på ett tag. Ananas kan man väl också tänka sig på pizzan, så får ni med något vegetariskt i alla fall. Ha en bra fortsatt resa!

2008-11-01 @ 11:16:40
Postat av: Mammis

Nu får ni höra av er snart...

puss

2008-11-02 @ 21:37:14
Postat av: tor sjödén

hej hej de låter som ni har de gött därborta, själv jobbar jag på och arvid e lite gay. new keepers släpper ny skiva snart, kommer bli spännande! kramar från tor

2008-11-12 @ 10:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0