Sleep walking through the Mekong

Det var tva rodoggda zombies som landade pa bangkoks flygplats ungefar klockan nio i morse. Fruktansvart torr luft i kabinen och en stark lampa precis ovanfor vara stolar (som var tand hela resan av sakerhetsskal) kan ha bidragit en del till detta. Vi satt langst bak i det otroligt spartanska aeroflotplanet, precis vid toaletterna. En upplyst plats som drog till sig nodiga passagerare lika val som fulla ryssar som ville sitta uppe och samtala hela natten. Middagen pa planet bestod av en ost och skink-sallad men torkadfrukt till forratt och sedan kalopps med nudlar.  

Backpackers som vi ar tog vi sa klart den lokala bussen fran flygplatsen in till Khaosan Road. Den tog sin lilla tid att finna da de flesta manniskor som fanns att tillga var taxiforare som inte ville att vi skulle aka denna buss. En driven australiensare vid namn Nick kom till varan undsattning och till slut satt vi pa local bus 556. Vi bor nu pa ett jatte mysigt hostel. Det heter Shanti Lodge och deras filosofi gar ut pa att leva nagolunda miljovanligt. De serverar fantastisk god ekologisk mat och saljer ekoklader. Vi stannar tre natter tror vi. Imorgon ska vi fixa visum till kambodja och vietnam nanstans. Nu  ska vi kika pa vad Bangkok har att erbjuda tva, eventuellt tre da Nick hangde med oss till detta hostel, en kvall som denna. Det regnar lite men det ar inte direkt kallt, runt 30 grader.

Vi hors!
Anna och Andreas


Vi tog chansen att gemfora en klassisk mexikansk corona med sibirisk corona pa fat. Andreas kopte aven en pirog...eller?
Trots att soviettiden bade var den ljusaste och morkaste tiden i aeroflots historia kanns hammaren och skaran i loggotypen som nogot slags kvalitetssigill
Har ser ni aussin Nick


Fukten gjorde kameran stromforande nar dessa bilder skulle laddas upp Andreas fick flera stotar och pirrningar i armarna. Han mar trots omstandigheterna relativt bra :)

Kommentarer
Postat av: Hanna-karolina

Åh. Det här blir super bra!

2008-10-23 @ 14:17:48
URL: http://hannahkarolina.blogg.se/
Postat av: Ole Bramsedude

Grejt! nu far ni skynda er igenom Kambodja sa att vi hinner ses i Vietnam. Just nu befinner vi oss fortfarande i lyxsviten i Saigon. Vi drar till vietnamesiska kusten imorgon och stannar dar nagra dagar innan vi drar till Dalat.

Lycka till i Bangkok!



PS. Ett tips ar att bo pa Golden Temple Villa i Siem Reap, riktigt trevligt och billigt med gratis kaffe, te, frukt och internet.

2008-10-24 @ 07:05:11
URL: http://sallskapsresan.tumblr.com
Postat av: Elin

håhåhå, ni är framme och lever. Mycket bra! :)

2008-10-24 @ 21:54:56
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0